Gülçocuk Anaokulu
AYDINLIKEVLER MAH. KANAL YOLU SK. GÜL ÇOCUK ANAOKULU BLOK NO 7/2 MERKEZ / KARS

VİZYON

Minik bedenleri, büyük hayallerine ulaştıracak ilk adımı atabilmeleri için gerekli olan eğitim-öğretim ve becerileri kazandırabilmek.

MİSYON

Çocuklarımızın gelişim düzeyleri, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda, yaparak-yaşayarak öğrenmelerine fırsat sağlayarak onları Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, demokrasinin ilkelerini benimsemiş ülkesini, milletini ve bayrağını seven, milli ve manevi değerlerine duyarlı bir yurttaş ve Türkçeyi doğru kullanabilen, kendini iyi ifade edebilen, sorunlarına akılcı ve yaratıcı çözümler bulabilen, bağımsız düşünen ve davranan, öz disiplini ve benlik saygısı gelişmiş, doğayı seven ve koruyan, başkalarıyla işbirliği içinde çalışabilen, paylaşımcı, sorumluluk sahibi, çalışkan, araştırmacı, üretken, hoşgörülü, sağlıklı ve mutlu bir birey olarak yetiştirmek...

Öğretim Şekli :Normal eğitim

Normal eğitim

08.30-13.30

doğalgaz

il merkezine 2 km uzaklıktadır.

AYDINLIKEVLER MAH. KANAL YOLU SK. GÜL ÇOCUK ANAOKULU BLOK NO: 7/2 MERKEZ / KARS